Metodat Kerkimore dhe Zhvillimi i Seminareve

Metodat Kerkimore dhe Zhvillimi i Seminareve
Published: Tue, 29/01/2013 - 19:39

Fillon nga 04 Maj 2013 deri 26 Maj 2013

Ky kurs intensiv permban ligjerata ne shtjellim te metodologjis kerkimore, qe do sherbej ne formim te punimit te seminarit, krijimin e sllajdeve nga seminar dhe teknika te prezantimit. Ketu do te shqyrtohen metodat te cilat duhet perdore ne krijimin e punimeve seminarike per student apo per krijimin e prezantimeve te ndryshme deri te ato te temave bachelor.

Qëllimi i Kursit:
Te kuptuarit e metodave kerkimore.
Ndertimin e seminarave.
Prezantim dhe ndertim sllajdesh.
Do ti ndihmoj te gjitha ata te cilet deshirojne te jene prezantues me te mire ne shkrim dhe prezantim.

Instruktori: Naim Preniqi
Email: naim.preniqi@trendbiz.co
Kohëzgjatja: 8 ditë, 2 ore ne ditë.
Orari Javorë: e Shtune(18:00 – 20:00) dhe e Diele(18:00 – 20:00)

Price: €48.00
Copyright 2014 by TrendBiz. All Rights Reserved.